×
Faapasi i anotusi
O le a le faʻaitu moli ma aisea tatou te faʻalogo ai e tatau ona maualuga CRI ma le lanu vevela o le 6500K?

O le a le faʻaitu moli ma aisea tatou te faʻalogo ai e tatau ona maualuga CRI ma le lanu vevela o le 6500K?

Bias moli o se mafuaʻaga o malamalamaaga e afua mai i tua o lau faʻaaliga, faʻaleleia atili ai le iloa gaioiga o lau TV poʻo le monitor, e ala i le tuʻuina mai o se faʻamatalaga faʻapitoa mo ou mata. (Ou te le o talanoa e uiga i moli lanu lanu Uila fou e liliu ai lou potu malolo i se disco).

O le a le mea e fai e moli uila?

Malamalama lelei faʻaituau e aumaia ai le tolu ki faaleleia i lau matamata siosiomaga:

  • Muamua lava, e faʻaititia ai le faʻamaʻi o mata. A e matamata i se pogisa siʻosiʻomaga, lau faʻaali mafai ona alu atu mai se atoa uliuli i se sili atu susulu vaaiga i le tele o taimi i le taimi o se faʻaaliga po o se ata. O tamaiti o ou mata e manaʻomia le faʻavave ona toe fetuʻunaʻi mai le pogisa atoa i lenei malamalama susulu ma, i le aluga o se afiafi e matamata ai, e mafai ona e tigaina tele mata lelava. Bias moli faʻamautinoaina o ou mata i taimi uma se malamalama malamalama i totonu o le potu e aunoa ma le toʻesea mai, pe toe teʻi ese, lau faʻaali. Lenei o se tasi o mafuaʻaga faʻaituau moli e masani lava o se manaʻoga mo soʻo se OLED televise, e mafai ona oʻo uli, ma soʻo se HDR seti, e mafai ona maualuga susulu.
  • Lona lua, faʻaituau moli faʻaleleia atili ai lau faʻaaliga vaʻaia eseesega. I le tuʻuina atu o se faʻamatalaga malamalama i tua atu o le televise, o tagata uli o lau faʻaaliga foliga foliga uli mai i le faʻatusatusaga. Oe mafai ona vaʻaia tonu pe faʻafefea ona galue lenei i le vaʻai i lenei ata. O le sikuea efuefu i le ogatotonu e tasi lava le paolo o le efuefu, ae a o matou faʻamalamalamaina le vaega o loʻo siʻosiʻomia ai, e iloa e le tatou faiʻai ua amata ona pogisa.

  • I le iuga, faʻaituau moli e maua ai le papaʻe manatu faʻasino mo lau vaʻaiga tino e faʻapaleniina luga-lau lanu ia. I le ofoina atu o le latalata ma sili ona faifai pea toe gaosia o simulated D65 paʻepaʻe, o le MediaLight o le sili sili ona lelei oloa i luga o le maketi e ausia maualuga lanu acuity.

O le MediaLight o se faʻaputuga o alamanuia-e taʻitaʻia le ColorGrade ™ LED moli i luga o le fasi pipiʻi, e ofaina ai se faigofie ma mamana fofo faʻamama moli mo soʻo se talosaga. E faigofie ona faapipii i totonu o minute ma, i le tele o tulaga, afi e ala i lau televise USB taulaga, o lona uiga o le MediaLight o le a ki luga ma tape i tafatafa o lau televise otometi. O le mea lea e fai ai le MediaLight o se "seti ma faʻagalo" faʻapipiʻiina ma, pe a e manatu o MediaLight faʻaituala moli laina e lagolagoina e le lima tausaga tuutuuga, o lona uiga e faigofie lava o le sili atu taua faʻaleleia e mafai ona e faia i lou fale faʻafiafiaga siosiomaga.

Ae le mo naʻo mo fale fale talimalo polokalama - o le MediaLight o loʻo faʻaaogaina i polofesa lanu faʻailoga siʻosiʻomaga foi. O le mea moni, o le MediaLight aiga ua aofia nei simulated lamepa D65 lamepa ma matauila o loʻo faʻaalia uma lava 98 CRI ma le 99 TLCI ColorGrade ™ Mk2 LED chips e pei o le MediaLight strips, ma o loʻo lagolagoina e le tolu-tausaga warranty.

E te ono manatu e le faʻamanuiaina OLED i moli faʻaituau, ae e te sese. Talu ai ona o le sili atu le uliuli tulaga ma maualuga maualuga eseesega o OLED ma Micro LED faʻaaliga, mata faʻanoanoa o se sili atu popolega.

Oe fai mai e te le o feagai ma le faʻamaʻi mata? O le malamalama malamalama poʻo le pogisa o se faʻaaliga mafai ona faʻaleleia atili ma o le eseesega o loʻo faʻamalosia pea, tusa lava pe o le a le agavaʻa o le faʻaaliga. 

I le ata o loʻo sosoʻo mai, matou te tuʻuina atu ai ni sikuea papaʻe se lua i le ogatotonu o se faʻailoga uliuli. O le fea e foliga susulu atu?

E tutusa uma, ma e faʻatapulaʻa uma e le maualuga tele o lau faʻaaliga.

Ae peitaʻi, a e fai mai o le paepae paʻepaʻe i le agavale e foliga pupula atu, na o lea na e tofoina pe faʻapefea ona faʻateleina le faʻatusatusa e moli faʻaitu. E toatele tagata e sese ona talitonu o moli bias e naʻo le faʻaleleia atili o faʻamatalaga o ata. O lenei e mafai ona e faʻamaonia latou e sese. Bias moli faʻalauteleina iloa vaʻaia ala i le atoa tulaga maoaʻe - e le naʻo ata!

mataupu muamua MediaLight 6500K Simulated D65: Faʻamatalaga Lelei, ISF-Faʻamaonia Simulated D65 Bias Moli